Μαθήματα Γαμήλιου Χορου και Χορογραφία Γάμου

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και οι συμπεριφορές των ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, τα εθιμοτυπικά της ζωής παραμένουν ίδια.
Γι’ αυτό το λόγο η Rhythm & Dance Academy :

Δίνει την αρμόζουσα σημασία στον πρώτο σας χορό, το γαμήλιο χορό σας, φροντίζοντας με λεπτομέρεια όλες τις χορευτικές σας επιθυμίες, ώστε να αναδείξετε με περίσσια χάρη τον εορτασμό του γάμου σας.

Βρίσκεται δίπλα σας για να ενισχύσει την εικόνα σας, να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και να σας συμβουλεύσει για το πώς θα διαχειριστείτε το άγχος της έκθεσης στους πολυαγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Σκεφτείτε Θετικά... Ο χορός σας και η γλώσσα του σώματος σας (το πώς θα σταθείτε στην αίθουσα χορού, ο τρόπος διεύθυνσης και ο τρόπος ακολουθίας) δεν μπορούν παρά να μεταδώσουν τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια που διέπουν την σχέση σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον γαμήλιο χορός σας, τον μοναδικά δικό σας χορό!

ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ!!!

Ενημερωθείτε για τη διατροφική παροχή και υποστήριξη, η οποία σε συνδυασμό με τον χορό, αποτελεί την βάση για την βελτίωση της εικόνας σας και κατά συνέπεια μιας καλύτερης ζωής γεμάτης θετική ενέργεια και δραστηριότητα.

Η 15ετής εμπειρία μας και τα πολυάριθμα ζευγάρια που μας εμπιστευθήκανε, επιβεβαιώνουν την επιτυχία μας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ: 210 4118414

γαμηλιος χορος
 

Επισκεφθείτε τη σχολή χορού Rhythm & Dance Academy σήμερα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το κατάλληλο τραγούδι και χορογραφία για τη πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η σχολή λειτουργεί και Σαββατοκύριακα.

  

 Με εκτίμηση,
Άννα Μιχελαράκη